Masthead header

Om Elisabeth

Hei og velkommen til min side. Så hyggelig at du titter innom. Jeg heter Elisabeth, er 29 år gammel og fotograf.

Min bror skrev en gang morsom tekst om meg hvor det blant annet stod: Ikke sjelden blir Elisabeth observert travende rundt med et lekkert kamera, alltid på søken etter det ultimate motiv. Jeg har prøvd å tenke på hvorfor jeg ville bli fotograf og det klarer jeg faktisk ikke å svare helt på. Det har «alltid» bare vært sånn og det må nok ha noe med bildenes betydning for meg. Bilder bevarer minner, følelser og en stemning i mange, mange år. At pappa er en ivrig hobbyfotograf har nok smittet litt det også.

Den 18 juni 2010 fikk jeg den ubeskrivelig vinduerlige telefonen om at jeg hadde bestått svenneprøven og det med karakteren «Bestått Meget Godt» Gledestårene rant og jeg var ikke helt sikker på om jeg drømte eller ikke. Jeg tror til og med jeg spurte sensoren om han tullet. Det gjorde han heldigvis ikke og jeg kunne stolt ringe min læremester Arvid Larsen og gi han gladnyheten. Jeg kommer alltid til å være han evig takknemmelig for at han hadde troen på meg og ga meg lærlingplass.

Når jeg derimot ikke er på jakt etter ultimate motiver hører jeg mye på musikk og bruker også musikken som inspirasjon. Desverre spiller jeg ingen instrumenter selv, men har veldig lyst til å lære meg å spille piano og saksofon og har en ting for trommekorps. Jeg er oppvokst med dyr og kan ikke tenke meg et liv uten. Selv har jeg en schæfer og han gir meg så mye og blir naturlig nok ofte fotografert.

Jeg håper du liker siden min og er det noe du lurer på eller ønsker å booke meg som din fotograf hører jeg gjerne fra deg.

Foto: Marie Haugen

F a c e b o o k