Masthead header

Let the music heal your soul

Disse bildene sendte jeg inn til en konkurranse. Jeg vant ikke, men det viktigste for meg var å delta. Jeg synes det er utrolig gøy å delta i konkurranser. Da får jeg utviklet meg selv både på det kreative planet og som fotograf. Musikk er en stor inspirasjonskilde for meg og mange av ideene mine får jeg når jeg hører på musikk eller ser på musikkvideoer. Noe av det jeg synes er ekstra gøy er å fotografere mennesker og deres musikkinstrumenter. Jeg synes ofte det er unik tilhørighet mellom instrumentet og mennesket som spiller det. Jeg har derfor i dette bildeprosjektet forsøkt å fange denne tilhørigheten og formidle den videre. Jeg endte opp med å kalle bildeserien «Let the music heal your soul»

Jeg kan se mange likheter mellom musikeren og fotografen. En musiker skal kunne formidle en spesiell stemning til den som hører på musikken sin, akkurat som en fotograf skal formidle en stemning til den som ser på bildet sitt.  Dersom man har et ønske om å bli riktig god må man øve masse, ha en stor innsatsvilje og tørre å satse. Jeg er utrolig glad for at jeg turte å satse og nå får jobbe med det jeg liker aller best! Jeg kommer til å fortsette å øve masse og fortsette å delta i konkurranser. Noe av det jeg elsker med denne jobben er at jeg aldri kan bli utlært!

En av modellene her er min bror. Han har også turt å satse og studerer i dag komposisjon. Har DU en drøm du vil få realisert? Nøl ikke, men sats i vei!

Relaterte innlegg du kanskje også vil like:

Musikk gir universet sjel… » Fotograf Elisabeth Figenschou Jølstad - [...] og mens jeg drømmer om det, koser jeg meg med å leke med bilder av andre og deres instrumenter. Her kan dere se enda flere [...]

Elisabeth - Thank you so much :-)

Fotina - Elisabeth, works fine. You are very clever, you are talented and have a great future. I’m sure of it because you possess such qualities as to be able to feel and see. And when you say that the most important part, you understand that a negative result is the result too. I wish you success and continue to delight us with their creativity. Thank you.

Maiken - Ah, musikk og bilder er det beste jeg vet! Likte skikkelig det hvor han med fela hopper! Knall! :-) og det med jenta med saksofonen var nyydelig!
/tusen tusen takk! Betyr mye å få kommentar fra en som er så flink og som kan det du driver med!

Elisabeth - Tusen takk, Kristine :-) Vært innom å kikket hos deg også.
Hvis vi ikke klarer å få fotografklubben opp hit, så kan jo alltids
vi ha et lite møte.

Kristine - Ser du holder til i Bodø- det er moro,det gjør også jeg:) Fine bilder, synes det siste var stemningsfullt og vakkert, sammen med det av jenta i sorthvitt :)

Elisabeth - Tusen takk for det, Jan Ivar. Det er mitt favorittbilde også :-) Det er bassklarinett hun spiller.

Fotograf Jan Ivar Vik - Jeg likte godt bildet av den stående saxofonisten (er det sax hun spiller) mot himmelen i bakgrunnen. Kjempefin komposisjon, fine toner(!) i bildet og kul positur. Forøvrig veldig fine bilder alle sammen. :)

Din epostadresse vil ikke vises. Nødvendige felt er merket *

*

*

F a c e b o o k