Tilbakemeldinger fra kunder

Det er ingen ting som gleder meg mer enn når kundene mine er fornøyd! Det betyr ALT!  Her kan dere se noen av tilbakemeldingene jeg har fått fra mine fantastiske kunder etter fotograferingen.

Vi er veldig fornøyde med å ha brukt Elisabeth til vår babyfotografering av Emilie. Det er en utfordring å ta  bilder av babyer som helst ikke vil ligge stille, men bare krabbe andre veien. Vi opplevde Elisabeth som ekstremt profesjonell og med høy yrkesstolthet og opptatt av å få det så perfekt som mulig. Hun har mye tålmodighet og er samtidig effektiv. Hun tok veldig hensyn til Emilie og la inn pauser når det begynte å bli nok. Elisabeth er en fotograf som tenker litt utenfor boksen. Det gir mange gode og nyskapende bilder da hun ser hvordan man kan bruke rekvisittene på en morsom og bra måte slik at bildene blir enda bedre. Vi anbefaler Elisabeth på det sterkeste til andre småbarnforeldre som trenger en dyktig og profesjonell fotograf. Vi kommer definitivt til å bruke henne igjen. 

Linn-Katrin Vestly

«For noen fantastiske bilder! Helt rått!!! Du er en dyktig fotograf Elisabeth»

Cathrine Sandvik


«Du er svært dyktig. Ingen har tatt så vakre bilder av Mia som du har gjort. Du ser liksom essensen med
de du tar bilder av, klarer å fange det dype vakre.»

Linn Sjåfjell

«Bildene er  så fine og det var morsomt å se hvordan du jobbet for å få frem de rette blikkene og
trekkene hos Adrian»

Hege Kommandantvold

Kjære Elisabeth! Det har vært en glede å bli kjent med deg å ha deg som vår bryllupsfotograf. Du har en innlevelse og entusiasme som gjorde at vi følte at det var morro med fotograferingen. Resultatet ble kjempe bra og vi er veldig fornøyde.

Hjertelig hilsen Ina og Roy.

 Hei Elisabeth. Tusen takk for super tid sammen, og tusen takk for flotte bilder!

Og så syntes vi det var utrolig at du ville reise fra Sandefjord og helt til Bodø for å ta bilder. Kjempe imponerende! Det kalles service. Konfirmanten var veldig fornøyd og jentene også. Hele familien er  utrolig fornøyde. En ting jeg ble forbløffet over er at familien fikk en utrolig fin dag sammen. Vi lekte og lo og ungene koste seg. Man ser hva man har og hvilken fin gjeng man er sammen. Det føles så godt  å se det på bildene selv om man vet det. Det som er viktigst av alt klarte du å få fram. Man burde ta bilder oftere som familie og vi anbefaler deg sterkt Elisabeth. Du fikk oss til å slappe av og kose oss og så er du en super fotograf. Klem fra oss i Bodø
Heidi Saneei
Tusen takk for at du ville være vår fotograf på vår store dag! Vi har fått verdens nydeligste bilder og fått foreviget vår drømmedag takket være deg. Du er topp!
Anne-Marlene og Simen Farnes
Fotograf Elisabeth Figenschou Jølstad har gjennom 2011 tatt bilder av vår datter på da to år gjennom fire forskjellige årstider, og vi har et minne for livet som ingenting kan sammenlignes med. Hun hadde et godt lag med datteren vår, det var kun glede og morro mens vi holdt på, farger og komposisjon er vidunderlig. Bildene er fantastiske, hele familien elsker seriene, spesielt de som ikke har mulighet til å få sett henne så ofte. 

Kristin Sorknes Hunstad 

 


 F a c e b o o k