Covid-19


Hjertelig velkommen til en trygg fotografering

Det er lite som gleder meg mer enn å kunne lage gode, verdifulle og minnerike bilder for dere.
Jeg har tatt smittervenkurset til Folkehelseinstituttet. Selv om det er nå er lettet opp i de strengeste tiltakene fortsetter jeg med noen tiltak i studio for å i så stor grad som mulig unngå videre smitte.

RENHOLD
Renhold i studio har alltid vært viktig, men om mulig enda viktigere nå. Toalett og servant vaskes flere ganger om dagen. Håndklær byttes også mellom hver kunde. Blandebatteri, dørhåntak, bankterminal og rekvisitter som kasser og krakker vaskes etter hver kunde. Tekstiler som brukes i fotografering vaskes på minimum 60 grader etter fotograferingen. Jeg vasker også hender mellom hver kunde. Alt dette vil jeg fortsette med. Jeg setter og pris på at dere vasker hender ved ankomst. Jeg har også Antibac tilgjengelig.

VÆR FRISK!
Jeg vil fortsatt at dere skal være helt friske for å kunne komme på fotografering og dette gjelder alle typer sykdom. Ikke bare der det er mistanke om covid-19. Dere får selvfølgelig ny time uten noe ekstra kostad og er hjertelig velkommen tilbake når dere er symtomfrie. NB! Dere må også ha vært symptomfri i 48 timer. Det er heller ingen som synes det er noe gøy å bli fotografert når du er syk og bildene blir ikke like bra som når du er frisk.

OPPMØTE
Møt opp til den oppsatte tiden. Det er satt av tid til skifting av klær i avtalen og døren er stengt under avtaler. Kommer dere for tidlig kan dere risikerer dere må vente ute eller i bilen og de små blir da gjerne lei allerede før vi har begynt. Kommer dere for sent vil dette gå utover den oppsatte tiden i studio.

AVSTAND
Vi må ikke lengre holde god avstand og jeg har derfor heller ikke begrensing på antall personer på fotografering, men jeg anbefaler likevel å ikke komme flere enn nødvendig. Skal du på babyfotografering hvor babyen skal fotograferes alene og babyen din er blid og tillitsfull trenger vi ikke en tredjeperson tilstede. Ved søskenfotografering anbefaler jeg at dere kommer to stykker. Vi holder naturlig avstand til hverandre der dette er mulig. Det vil heller ikke være andre kunder tilstede i lokalet sammen med dere under fotografering.

HA GODE HOSTEVANER.
Alle hoster vi innimellom uten av vi er syke. Husk likevel å fortsatt ha gode hostevaner. Host inn i albuen eller i et papirhåndkle som du umiddelbart kaster.

Påse at barn også imøtekommer tiltakene.


Har du noen spørsmål rundt dette? Da er det bare å ta kontakt.
fotograf@elisabethfoto.no eller 47 26 39 50

Minner for livet

 

Profesjonell portrett- og bryllupsfotograf