Covid-19


Hjertelig velkommen til en trygg fotografering

Det er lite som gleder meg mer enn å kunne lage gode, verdifulle og minnerike bilder for dere.
Jeg har tatt smittervenkurset til Folkehelseinstituttet og vil selvfølgelig nøye følge reglene for pålagte tiltak for å forhindre videre smitte. Jeg sørger også for å holde meg oppdatert på eventuelle nye retningslinjer og oppdateringer.

Vi har alle et ansvar for å begrense smitte og nedenfor kan du lese litt om hva jeg gjør og hva dere må gjøre før en fotografering.

MITT ANSVAR

RENHOLD
Renhold i studio har alltid vært viktig, men om mulig enda viktigere nå. Toalett og servant vaskes flere ganger om dagen. Håndklær byttes også mellom hver kunde. Blandebatteri, dørhåntak, bankterminal og rekvisitter som kasser og krakker vaskes etter hver kunde.
Tekstiler som brukes i fotografering vaskes på minimum 60 grader etter fotograferingen.

SMITTEVERNUTSTYR
Vi fotografer er ikke pålagt å bruke smittvernutstyr, men jeg vil vurdere situasjonen fra fotografering til fotografering. Jeg vasker hender både før og etter kunder. Under nyfødtfotografering vasker jeg de også flere ganger.

SMITTESPORING
Jeg er pålagt å ha en oversikt over alle kunder og eventuelle ledsagere to uker tilbake i tid. Det gjelder også kontaktinformasjon til alle som var tilstede. Skulle noen som har vært innom meg bli syk i etterkant av fotografering eller bildevisning er det viktig at også jeg får beskjed om dette.

DERES ANSVAR

VÆR FRISK!
Kun helt friske kunder kan komme på fotografering og dette gjelder alle typer sykdom. Ikke bare der det er mistanke om covid-19. Er dere i karantene, hjemmeisolasjon eller har vært i kontakt med personer som er syke må dere også holde dere hjemme.
Dere får selvfølgelig ny time uten noe ekstra kostad og er hjertelig velkommen tilbake når dere er symtomfrie. NB! Dere må også ha vært symptomfri i 48 timer.

VASK HENDENE
Alle som kommer må vaske hendene med såpe og vann ved ankomst. Jeg anbefaler også å gjøre dette etter fotograferingen. Jeg har i tillegg antibac tilgjengelig i lokalene.

UNNGÅ Å TA PÅ TING
Berør minst mulig inventar, utstyr og demoprodukter. Skal du kjøpe ferdigrammer eller velge innramming finner jeg dette frem for dere.

TA MED EGNE REKVISITTER
Jeg har rekvistitter som kasser, krakker, stoler, bleiskjulerer, tepper, skinn, bamser o.l til utlån i studio. Dette kan fortsatt lånes og vil bli vasket etter bruk, men jeg anbefaler likevel å ta med eget så langt det lar seg gjøre. Ta også gjerne med egne våtservietter til å tørke sikkel med underveis i fotograferingen. Gjelder spesielt barn som får tenner.

FELLES ANSVAR

AVSTAND
Vi holder minimun 1 meters avstand til hverandre der dette er mulig. Unntaket er under nyfødtfotografering. Der må jeg flytte på babyen under poeseringer, men begrenser det til dette. Jeg holder også butikken kun åpen etter avtale så lenge det er strenge smittverntiltak. Det vil derfor ikke være andre kunder tilstede i lokalet sammen med dere. OBS! Kun de som skal være med fotograferingen kan være tilstede under fotograferingen. Små barn får selvfølgelig ha en foresatt tilstede dersom de skal fotograferes alene.

HA GODE HOSTEVANER
Alle hoster vi innimellom uten av vi er syke. Husk likevel å ha gode hostevaner. Host inn i albuen eller i et papirhåndkle som du umiddelbart kaster.

Påse at barn også imøtekommer tiltakene.

Jeg kan ikke lengre håndhilse på dere eller gi barna en klem, men det betyr ikke at dere er mindre velkomne. Jeg skal gjøre mitt ytterste for at dere skal få en hyggelig og god opplevelse likevel.

Er det noen spørsmål rundt dette? Da er det bare å ta kontakt.
fotograf@elisabethfoto.no eller 47 26 39 50

Minner for livet

 

Profesjonell portrett- og bryllupsfotograf