101 poteavtrykk

“As long as forever
I will stay by your side
I’ll be your companion,
your friend and your guide

As long as I live
and as long as you care
I’ll do anything for you
I’ll go anywhere

I’ll bring you the sunshine
I’ll comfort your tears
I’ll gather up rainbows
to chase all your fears

As long as forever
My love will be true
For as long as I live
I will always love you!”

 

Jeg er så glad i dette diktet og synes det passer så godt til de firbente bestevennene våres. For er du som meg, ja da er ikke hunden bare en hund. For meg er min Leo et fullverdig familiemedlem i tillegg til å være verdens beste turkamerat. Har jeg en dårlig dag lyser Leo den opp med sin tilstedeværelse. Ingen ting er som en god hundeklem og jeg blir oppriktig lykkelig når jeg ser at han er lykkelig.

Det er ingen hemmelighet at jeg er glad i å fotografere dyr og da spesielt hunder. Hos meg er de alltid velkommen til å være med på fotografering. Jeg kan ikke understreke nok hvor viktig det er å ha bilder av de man er glad i! Og at man må få tatt de før det er for sent.

Jeg lanser derfor nå mitt nyeste prosjekt:

101 POTEAVTRYKK – TIL ÆRE FOR HUNDENS HENGIVENHET

Som den store Disney-fansen jeg er, så er det vel ikke så vanskelig å skjønne hva jeg er blitt inspirert av. Målet er å lage en utstilling og gi ut en bok med samme tittel. Det er her jeg trenger deres hjelp. Jeg ønsker å fotografere 101 forskjellige hundebilder. Leo er selvfølgelig en av dem, så det er 100 ledige plasser.

Jeg ønsker å fotografere alt fra valper til seniorer og så mange forskjellig raser som mulig. Både enkeltportretter og «familiebilder» dersom du har flere hunder. Planen var at dette i utgangspunktet skulle være et prosjekt med hunder fra Vestfold og Telemark, men interessen har vært så stor at jeg også åpner for hunder fra andre steder i landet. 

Fotograferingen vil være gratis og du vil få et bilde i 15×15 cm med ramme som takk for hjelpen. Fotograferingen skjer Sandefjord og omegn. Enten i mitt studio eller ute. I tillegg til portretter vil jeg også ta et poteavtrykk av hunden din.
Bor du andre steder i landet og likevel ønsker å delta, men ikke har mulighet til å komme til Sandefjord så vil jeg fakturere for reise. 

For å kunne delta må du se på hunden som et fullverdig familiemedlem, gi meg full kunstnerisk frihet under fotograferingen og i tillegg tillatelse til å kunne bruke bildene fritt. Også utover dette prosjektet.

Så har du en hund du tenker kan passe til dette?
Send meg en mail på fotograf@elisabethfoto.no og jeg finner en tid til fotografering. NB! Husk å sjekk søppelposten for svaret mitt eller legg meg til som en kontakt i adresseboken i mailprogrammet ditt.

Jeg gleder meg til å møte og fotografere mange herlige hunder!

🐾🖤🐾

Minner for livet

 

Profesjonell portrett- og bryllupsfotograf