Priser bryllup

Ekte. Naturlig. Minner for livet!

 

Gratulerer så mye med forestående bryllup!

Det er noe helt spesielt å fotografere brudepar. Og ikke minst er det veldig gøy!  Bryllupsdagen er en dag fylt med mye kjærlighet, glede, latter, smil og kanskje noen gledestårer. Hvem ønsker vel ikke flotte bilder for å minnes alt dette? For en “håpløs” romantiker som meg selv er det er derfor en stor ære å få lov til å være den som foreviger denne herlige begivenheten. Jeg er utdannet fagfotograf og har svennebrev. Jeg vil alltid gjøre mitt ytterste for at dere skal få de bildene dere ønsker, og at dere skal kunne gjenoppleve dagen deres gjennom bildene i mange, mange år fremover. Selv om jeg har base i Sandefjord, fotograferer jeg mer en gjerne andre steder i landet og utlandet.

 

Nedenfor finner dere de ulike typene bryllupsfotografering jeg tilbyr. Dere velger selvfølgelig selv om dere ønsker en løsning hvor dere i første omgang betaler for fotograferingen eller om dere ønsker løsningen hvor digitale filer er inkludert. Velger man den rimeligste løsningen i alternativ 1-3 kommer bildeprodukter eller bildefiler utenom.

 

1. Bryllupsfotografering på lokasjon 

Her settes det av  1,5 – 2 timer til fotograferingen. Jeg kan selvfølgelig være behjelpelig med å finne gode lokasjoner dersom dere ikke er helt sikre på hvor dere ønsker at bildene skal tas. Det kan være ved kirken, der selskapet skal være, ved sjøen, skogen osv. Har dere et sted som betyr ekstra mye for dere så hvorfor ikke ta bildene der?

 4500 kr
Inkluderer: planleggingstime i forkant, bryllupsfotograferingen, visningstime eller tilgang til et nettgalleri.
Bildeprodukter kommer utenom.

14.500 kr
Inkluderer: planleggingstime og kjærestefotografering i forkant, bryllupsfotograferingen, ferdig behandlede digitale bilder i høy oppløsning, slideshow, 25% rabatt på utvalgte bildeprodukter.

 

 

2. Bryllupsfotografering inkludert fotografering under vielse

Vielsen består av mange nydelige øyeblikk og dette er det absolut verdt å få med seg. Jeg ankommer i god tid før vielsen og dokumenterer alt som skjer før, under og etter sermonien. Etter vielsen drar vi til valgt lokasjon og fortsetter der i 1,5 – 2 t. 

6000 kr
Inkluderer: planleggingstime, bryllupsfotograferingen, visningstime eller tilgang til et nettgalleri.
Bildeprodukter kommer utenom.

16.000 kr
Inkluderer: planleggingstime og kjærestefotografering i forkant, bryllupsfotograferingen, ferdig behandlede digitale bilder i høy oppløsning, slideshow, 25% rabatt på utvalgte bildeprodukter.

 

3. Halvdagsfotografering 

Jeg starter dagen når dere begynner å forberede dere til vielsen og avslutter etter “de offisielle bildene” på lokasjonen dere har valgt. Dere får en god variasjon av dokumentariske bilder og den tradisjonelle fotograferingen. Ønskes fotografering på første del av festen for å få dekket noen av talene også så kommer det et tillegg på 990 kr pr time.

10.000 kr
Inkluderer: planleggingstime i forkant, bryllupsfotograferingen, visningstime eller tilgang til et nettgalleri.
Bildeprodukter kommer utenom.

20.000 kr 
Inkluderer: planleggingstime og kjærestefotografering i forkant, bryllupsfotograferingen, ferdig behandlede digitale bilder i høy oppløsning, slideshow, 25% rabatt på utvalgte bildeprodukter.

 

4. Heldagsfotografering 

I denne løsningen starter jeg fotograferingen fra forberedelsene om morgenen. Etter vielsen setter vi av tid til fotografering av dere på en valgt lokasjon før vi fortsetter til festen. Jeg avslutter etter kakeskjæring og dans dersom annet ikke er avtalt. Dere får da en god blanding av reportasjebilder og den tradisjonelle bryllupsfotograferingen.

28.000 kr
Inkluderer: planleggingstime og kjærestefotografering i forkant, bryllupsfotograferingen, ferdig behandlede digitale bilder i høy oppløsning, slideshow,  25% rabatt på utvalgte bildeprodukter.

 

5. Bryllup i utlandet

Jeg reiser gjerne også ut av landet for å fotografere bryllupet deres. Tidligere har jeg vært i Hellas og Spania for bryllupsfotografering.
Ta gjerne kontakt på telefon eller epost å fortell meg om deres bryllup og dere får et uforpliktende tilbud.

 

 

 

 

Nyttig informasjon om bryllupsfotograferingene:

Uansett hvor bryllupet skal stå så kan jeg komme dit å fotografere. Vi avtaler alltid eventuelt reisetillegg på forhånd slik at dere slipper ubehagelige overraskelser i etterkant.

Alle henvendelser er selvfølgelig helt uforpliktenede og sammen finner vi den beste løsningen for dere!  Jeg tilbyr også rabatterte priser for bryllupsfotografering i en vanlig ukedag (man-fre). Ta kontakt for pris.

Dere er selvfølgelig også hjertelig velkommen innom mitt studio slik at dere kan bli litt bedre kjent med meg og se litt mer av mine tidligere arbeider før dere bestemmer dere. Dette koster dere selvfølgelig ingen ting!

Når dere har bestemt dere for om dere ønsker å bruke meg som deres bryllupsfotograf betaler dere inn en reservasjonsum på 2000 kr. Gjelder løsning 1  og 2. For halv eller heldagsfotografering er summen: 5000 kr. Denne summen sikrer at dagen er satt av til dere. Den er en del av totalbeløpet, men refunderes ikke ved eventuell avbestilling.  Vi skriver også under en egen avtale om bryllupsfotografering. Ønsker dere å se denne avtalen er det bare å ta kontakt og jeg sender dere den.

Dersom det er noe som er uklart eller det dukker opp andre spørsmål, nøl ikke med å ta kontakt.
Jeg håper å høre fra dere!

Her kan dere se litt mer info rundt bryllupsfotografering.

Her kan dere se bryllupsgalleriet og her kan dere se noen slideshow fra tidligere bryllup.

Ønsker dere å ta en kikke på noen av tilbakemeldingene jeg har fått fra noen av brudeparene jeg har fotografer? Disse finner dere her.

Jeg tibyr mange flotte bildeprodukter av god fagkvalitet. Det kan være lekre album, bildebokser eller flotte veggbilder. Her finner dere prisene på disse. Alle produktene kan selvføglelig sees i mitt studio.

 

 

 

 

 

 NB! Velg oppløsning 720 når dere kikker på slideshowet.