Priser bryllupsfotografering

Ekte. Naturlig. Kjærlig.
Minner for livet!

Gratulerer så mye med forestående bryllup!

Jeg har kjærlighet på hjernen og det er noe helt spesielt å fotografere brudepar. Og ikke minst er det veldig gøy!  Bryllupsdagen er en dag fylt med mye kjærlighet, glede, latter, smil og ofte noen gledestårer. Hvem ønsker vel ikke flotte bilder for å minnes alt dette? For en «håpløs» romantiker som meg selv er det er derfor en stor ære å få lov til å være den som foreviger denne herlige begivenheten. Jeg er utdannet fagfotograf og har svennebrev. Jeg vil alltid gjøre mitt ytterste for at dere skal få de bildene dere ønsker, og at dere skal kunne gjenoppleve dagen deres gjennom bildene i mange, mange år fremover. Selv om jeg har base i Sandefjord, fotograferer jeg mer en gjerne andre steder i landet og utlandet. 

Jeg har tre viktige krav for at en bryllupsfotografering skal bli vellykket. Dere må like bildene mine og dere må like meg. Jeg gir mye av meg selv under en fotografering og det siste kravet mitt er at dere også må tørre å slippe dere løs og gi av dere selv til meg. Kameraet er bare verktøyet mitt. Det er vi sammen som skaper magien i bildene!

BRYLLUPSPORTRETTER

Her settes det av  1,5 – 2 timer til fotograferingen. Jeg kan selvfølgelig være behjelpelig med å finne gode lokasjoner dersom dere ikke er helt sikre på hvor dere ønsker at bildene skal tas. Det kan være ved kirken, der selskapet skal være, ved sjøen, skogen osv. Har dere et sted som betyr ekstra mye for dere? Hvorfor ikke ta bildene der?

20.000 kr

VIELSE & BRYLLUPSPORTETTER

Vielsen består av mange nydelige øyeblikk og dette er det absolut verdt å få med seg. Jeg ankommer 20-30 min før vielsen og dokumenterer det som skjer før, under og etter seremonien. Etter vielsen drar vi til valgt lokasjon og fortsetter i opp til 2 t.

22.000 kr

HALVDAGSFOTOGRAFERING

Jeg starter dagen under forberedelsene før vielsen og avslutter etter vi har tatt bryllupsportettene på den lokasjonen vi har valgt. (Totalt 6 t) Dere får en god variasjon av dokumentariske bilder og den tradisjonelle fotograferingen. Skjer forberedelsene på et hotell, eller brudeparet er i nærheten av hverandre kan jeg få til å reise mellom dere. Lar ikke dette seg gjøre, blir bruden prioritert. 

28.000 kr

HALVDAGSFOTOGRAFERING +

Dette er den ypperlige løsningen for dere som ønsker mestparten av dagen dekket, men likevel ikke velge heldagsfotografering. Her får dere også dekket deler av middagen med både mingling og en tale eller tre. (Totalt 8 t)

30.000 kr

HELDAGSFOTOGRAFERING

Dette er løsningen for deg som ønsker å få dokumentert nesten alt fra den store dagen. Her vil du få en helhetlig historie med god blanding av dokumentarisk og tradisjonell fotografering med mange verdifulle øyeblikk. Velg mellom 10 eller 12 timer.

35.000 kr (10 t)
38.000 kr
(12 t)

UTENLANDSBRYLLUP

Jeg reiser gjerne også ut av landet for å fotografere bryllupet deres. Det kan være en trygghet for dere å ha med en norsk fotograf som er enkelt for dere å forholde dere til både før og etter bryllupet. Tidligere har jeg vært i Hellas og Spania for bryllupsfotografering. Ta gjerne kontakt å fortell meg om deres bryllup og for å få et uforpliktende tilbud. Pris fra 42.000

Vil du se flere bryllupsbilder?
Bla deg lengre ned på siden eller klikk her for bryllupsgalleri.

Prisene i alle løsningene inkluderer:

– Planleggingstime
–  Kjærestefotografering i forkant hvor det leveres opp til 10 bildefiler
(Denne fotograferingen er valgfri, men det gies ingen avslag i prisen dersom denne ikke benyttes)
– Bryllupsfotograferingen
– Ferdig behandlede digitale bilder i høy oppløsning
– Lekkert slideshow (Se noen eksempler her)
– 25% rabatt på utvalgte bildeprodukter i 6 måneder etter bryllupet

 

Uansett hvor bryllupet skal stå så kan jeg komme dit å fotografere. Vi avtaler alltid eventuelt reisetillegg/overnatting dersom dette er nødvendig på forhånd slik at dere slipper ubehagelige overraskelser i etterkant.

Alle henvendelser er selvfølgelig helt uforpliktenede og sammen finner vi den beste løsningen for dere!  Ta kontakt med meg på mail eller telefon.

Ønsker dere en løsning hvor dere i første omgang betaler kun for fotografering og planleggingstime er dette  en mulighet for bryllupsfotografering på lokasjon, bryllupsfotografering inkludert vielse eller halvdagsfotografering, 6 timer. Priser fra 7500 kr. Ta kontakt for mer informasjon.
NB! Ingen bildeprodukter/bildefiler er da inkludert og dette må kjøpes utenom. Kjærestefotografering og rabatt på utvalgte bildeprodukter utgår også da.

Dere er hjertelig velkommen innom mitt studio slik at dere kan bli litt bedre kjent med meg og se litt mer av mine tidligere arbeider før dere bestemmer dere. Dette koster dere selvfølgelig ingen ting! 

Når dere har bestemt dere for om dere ønsker å bruke meg som deres bryllupsfotograf betaler dere inn en bestillingsum på 5000 kr. Denne summen sikrer at dagen er satt av til dere. Den er en del av totalbeløpet, men refunderes ikke ved eventuell avbestilling.  Vi skriver også under en egen avtale om bryllupsfotografering. Denne kan dere selvfølgelig få se før dere bestiller. Ta isåfall kontakt med meg for å få tilsendt avtalen. 

Dersom det er noe som er uklart eller det dukker opp andre spørsmål, nøl ikke med å ta kontakt

Her kan dere se enda litt mer info rundt bryllupsfotografering.

Vil dere ta en kikk på instagramkontoen min så finner dere den her:
Fotograf Elisabeth Figenschou

Jeg tibyr mange flotte bildeprodukter av god fagkvalitet. Det kan være lekre album, bildebokser eller flotte veggbilder. Her finner dere prisene på disse. Alle produktene kan sees i mitt studio.

47 26 39 50 – fotograf@elisabethfoto.no
Jeg prøver alltid å svare på henvendelser om bryllupsfotografering innen 24 timer. Ofte mye raskere også. Dessverre havner ofte svarene mine i søppelposten. Husk derfor å sjekk denne dersom du ikke har fått svaret mitt. Legg meg eventuelt inn som en kontakt, så skal mailene komme rett i innboksen din. Jeg gleder meg til å høre mer om dere og deres bryllup!

Minner for livet

 

Profesjonell portrett- og bryllupsfotograf