Priser bryllupsfotografering

 

Ekte. Naturlig. Kjærlig.
Minner for livet!

Gratulerer så mye med forestående bryllup!

Jeg har kjærlighet på hjernen og det er noe helt spesielt å fotografere brudepar. Og ikke minst er det veldig gøy!  Bryllupsdagen er en dag fylt med mye kjærlighet, glede, latter, smil og kanskje noen gledestårer. Hvem ønsker vel ikke flotte bilder for å minnes alt dette? For en «håpløs» romantiker som meg selv er det er derfor en stor ære å få lov til å være den som foreviger denne herlige begivenheten. Jeg er utdannet fagfotograf og har svennebrev. Jeg vil alltid gjøre mitt ytterste for at dere skal få de bildene dere ønsker, og at dere skal kunne gjenoppleve dagen deres gjennom bildene i mange, mange år fremover. Selv om jeg har base i Sandefjord, fotograferer jeg mer en gjerne andre steder i landet og utlandet. 

Nedenfor finner dere de ulike typene bryllupsfotografering jeg tilbyr og et utvalg bilder. 

1. Bryllupsfotografering på lokasjon 

Her settes det av  1,5 – 2 timer til fotograferingen. Jeg kan selvfølgelig være behjelpelig med å finne gode lokasjoner dersom dere ikke er helt sikre på hvor dere ønsker at bildene skal tas. Det kan være ved kirken, der selskapet skal være, ved sjøen, skogen osv. Har dere et sted som betyr ekstra mye for dere? Hvorfor ikke ta bildene der?

20.000 kr

2. Bryllupsfotografering inkludert fotografering under vielse

Vielsen består av mange nydelige øyeblikk og dette er det absolut verdt å få med seg. Jeg ankommer i god tid før vielsen og dokumenterer alt som skjer før, under og etter seremonien. Etter vielsen drar vi til valgt lokasjon og fortsetter der i 1,5 – 2 t.

22.000 kr

3. Halvdagsfotografering 

Jeg starter dagen når dere begynner å forberede dere til vielsen og avslutter etter «de offisielle bildene» på lokasjonen dere har valgt. (Totalt 6 t) Dere får en god variasjon av dokumentariske bilder og den tradisjonelle fotograferingen. Skjer forberedelsene på et hotell, eller brudeparet er i nærheten av hverandre kan jeg få til å reise mellom dere. Lar ikke dette seg gjøre, blir bruden prioritert. 

26.000 kr 

Halvdagsfotografering +

Ønskes det også bilder fra første del av festen er det mulig med en 8 timers løsning. Jeg får da dekket litt mingling og en tale eller tre. 

29.000 kr

4. Heldagsfotografering 

I denne løsningen starter jeg fotograferingen fra forberedelsene om morgenen. Etter vielsen setter vi av tid til fotografering av dere på en valgt lokasjon før vi fortsetter til festen. Dere får da en god blanding av reportasjebilder og den tradisjonelle bryllupsfotograferingen.

10 t – 35.000 kr
12 t – 38.000 kr

Mange har en hel bryllupshelg. Spesielt om bryllupet er på en lokasjon et stykke fra der dere bor. 
Da kan det også være veldig hyggelig å få dekket øyeblikk fra flere deler av helgen. Jeg skreddersyr en løsning som vil passe dere. Pris fra 42.000 kr. 

5. Bryllup i utlandet

Jeg reiser gjerne også ut av landet for å fotografere bryllupet deres. Det kan være en trygghet for dere å ha med en norsk fotograf som er enkelt for dere å forholde dere til både før og etter bryllupet. Tidligere har jeg vært i Hellas og Spania for bryllupsfotografering. Ta gjerne kontakt å fortell meg om deres bryllup og for å få et uforpliktende tilbud. Pris fra 42.000

Vil du se flere bryllupsbilder?
Bla deg lengre ned på siden eller klikk her for bryllupsgalleri.

Prisene i alle løsningene inkluderer:

– Planleggingstime
–  Kjærestefotografering i forkant hvor det leveres opp til 10 bildefiler
(Denne fotograferingen er valgfri, men det gies ingen avslag i prisen dersom denne ikke benyttes)
– Bryllupsfotograferingen
– Ferdig behandlede digitale bilder i høy oppløsning
– Lekkert slideshow (Se noen eksempler her)
– 25% rabatt på utvalgte bildeprodukter i 6 måneder etter bryllupet

 

Uansett hvor bryllupet skal stå så kan jeg komme dit å fotografere. Vi avtaler alltid eventuelt reisetillegg/overnatting dersom dette er nødvendig på forhånd slik at dere slipper ubehagelige overraskelser i etterkant.

Alle henvendelser er selvfølgelig helt uforpliktenede og sammen finner vi den beste løsningen for dere!  Ta kontakt med meg på mail eller telefon.

Ønsker dere en løsning hvor dere i første omgang betaler kun for fotografering og planleggingstime er dette  en mulighet for bryllupsfotografering på lokasjon, bryllupsfotografering inkludert vielse eller halvdagsfotografering, 6 timer. Priser fra 6000 kr. Ta kontakt for mer informasjon.
NB! Ingen bildeprodukter/bildefiler er da inkludert og dette må kjøpes utenom. Kjærestefotografering og rabatt på utvalgte bildeprodukter utgår også da.

Dere er hjertelig velkommen innom mitt studio slik at dere kan bli litt bedre kjent med meg og se litt mer av mine tidligere arbeider før dere bestemmer dere. Dette koster dere selvfølgelig ingen ting! 

Når dere har bestemt dere for om dere ønsker å bruke meg som deres bryllupsfotograf betaler dere inn en bestillingsum på 5000 kr. Denne summen sikrer at dagen er satt av til dere. Den er en del av totalbeløpet, men refunderes ikke ved eventuell avbestilling.  Vi skriver også under en egen avtale om bryllupsfotografering. Denne kan dere selvfølgelig få se før dere bestiller. Ta isåfall kontakt med meg for å få tilsendt avtalen. 

Dersom det er noe som er uklart eller det dukker opp andre spørsmål, nøl ikke med å ta kontakt

Her kan dere se enda litt mer info rundt bryllupsfotografering.

Vil dere ta en kikk på instagramkontoen min så finner dere den her:
Fotograf Elisabeth Figenschou

Jeg tibyr mange flotte bildeprodukter av god fagkvalitet. Det kan være lekre album, bildebokser eller flotte veggbilder. Her finner dere prisene på disse. Alle produktene kan selvfølgelig sees i mitt studio.

47 26 39 50 – fotograf@elisabethfoto.no
Jeg prøver alltid å svare på henvendelser om bryllupsfotografering innen 24 timer. Ofte mye raskere også. Dessverre havner svarene mine i søppelposten hos en del. Husk derfor å sjekk denne dersom du ikke har fått svaret mitt. Legg meg eventuelt inn som en kontakt, så skal mailene komme rett i innboksen din. Jeg gleder meg til å høre mer om dere og deres bryllup!

Minner for livet

 

Profesjonell portrett- og bryllupsfotograf