Priser bryllup

 

Ekte. Naturlig. Kjærlig.
Minner for livet!

Gratulerer så mye med forestående bryllup!

Det er noe helt spesielt å fotografere brudepar. Og ikke minst er det veldig gøy!  Bryllupsdagen er en dag fylt med mye kjærlighet, glede, latter, smil og kanskje noen gledestårer. Hvem ønsker vel ikke flotte bilder for å minnes alt dette? For en “håpløs” romantiker som meg selv er det er derfor en stor ære å få lov til å være den som foreviger denne herlige begivenheten. Jeg er utdannet fagfotograf og har svennebrev. Jeg vil alltid gjøre mitt ytterste for at dere skal få de bildene dere ønsker, og at dere skal kunne gjenoppleve dagen deres gjennom bildene i mange, mange år fremover. Selv om jeg har base i Sandefjord, fotograferer jeg mer en gjerne andre steder i landet og utlandet.

Nedenfor finner dere de ulike typene bryllupsfotografering jeg tilbyr og et utvalg bilder. 

1. Bryllupsfotografering på lokasjon 

Her settes det av  1,5 – 2 timer til fotograferingen. Jeg kan selvfølgelig være behjelpelig med å finne gode lokasjoner dersom dere ikke er helt sikre på hvor dere ønsker at bildene skal tas. Det kan være ved kirken, der selskapet skal være, ved sjøen, skogen osv. Har dere et sted som betyr ekstra mye for dere så hvorfor ikke ta bildene der?

15.000 kr

2. Bryllupsfotografering inkludert fotografering under vielse

Vielsen består av mange nydelige øyeblikk og dette er det absolut verdt å få med seg. Jeg ankommer i god tid før vielsen og dokumenterer alt som skjer før, under og etter sermonien. Etter vielsen drar vi til valgt lokasjon og fortsetter der i 1,5 – 2 t.

16.000 kr

3. Halvdagsfotografering 

Jeg starter dagen når dere begynner å forberede dere til vielsen og avslutter etter “de offisielle bildene” på lokasjonen dere har valgt. (Totalt 6 t) Dere får en god variasjon av dokumentariske bilder og den tradisjonelle fotograferingen.

20.000 kr 

Halvdagsfotografering +

Ønskes det også bilder fra første del av festen er det mulig med en 8 timers løsning.

4. Heldagsfotografering 

I denne løsningen starter jeg fotograferingen fra forberedelsene om morgenen. Etter vielsen setter vi av tid til fotografering av dere på en valgt lokasjon før vi fortsetter til festen. Dere får da en god blanding av reportasjebilder og den tradisjonelle bryllupsfotograferingen.

10 t – 28.000 kr
12 t – 30.000 kr

Prisene i alle løsningene inkluderer:
– Planleggingstime
– Kjærestefotografering i forkant hvor det leveres opp til 10 bildefiler
Se bilder her: Galleri for kjærestefotografering
– Bryllupsfotograferingen
– Ferdig behandlede digitale bilder i høy oppløsning
– Lekkert slideshow
– 25% rabatt på utvalgte bildeprodukter i 6 måneder etter bryllupet

5. Bryllup i utlandet

Jeg reiser gjerne også ut av landet for å fotografere bryllupet deres. Tidligere har jeg vært i Hellas og Spania for bryllupsfotografering.
Ta gjerne kontakt på telefon eller epost å fortell meg om deres bryllup og dere får et uforpliktende tilbud.

Et utvalg av mine bryllupsbilder kan dere se her: Bryllupsgalleri
Jeg har også en egen instagramkonto med kun bryllupsrelaterte bilder:
Bryllupsfotograf Elisabeth

Uansett hvor bryllupet skal stå så kan jeg komme dit å fotografere. Vi avtaler alltid eventuelt reisetillegg/overnatting dersom dette er nødvendig på forhånd slik at dere slipper ubehagelige overraskelser i etterkant.

Alle henvendelser er selvfølgelig helt uforpliktenede og sammen finner vi den beste løsningen for dere!  Ta kontakt med meg på mail eller telefon.
Jeg tilbyr også rabatterte priser for bryllupsfotografering i en vanlig ukedag. Ta kontakt for pris.

Ønsker dere en løsning hvor bildefiler ikke er inkludert i prisen er dette  en mulighet for vanlig bryllupsfotografering, bryllupsfotografering inkludert vielse eller halvdagsfotografering. Prisene er da henholdvis 5000 kr, 6000 kr og 10.000 kr. NB! Prisen gjelder da kun planleggingstime og selve fotograferingen. Ingen bildeprodukter/bildefiler er inkludert og dette må kjøpes utenom. Kjærestefotografering og rabatt på utvalgte bildeprodukter utgår også da.

Dere er hjertelig velkommen innom mitt studio slik at dere kan bli litt bedre kjent med meg og se litt mer av mine tidligere arbeider før dere bestemmer dere. Dette koster dere selvfølgelig ingen ting!

Når dere har bestemt dere for om dere ønsker å bruke meg som deres bryllupsfotograf betaler dere inn en bestillingsum på 5000 kr. Denne summen sikrer at dagen er satt av til dere. Den er en del av totalbeløpet, men refunderes ikke ved eventuell avbestilling.  Vi skriver også under en egen avtale om bryllupsfotografering. Ønsker dere å se denne avtalen først er det bare å ta kontakt og jeg sender dere den. Ved bestilling av fotografering uten bildefiler på løsning 1 eller 2 er bestillingssummen 2500 kr.

Dersom det er noe som er uklart eller det dukker opp andre spørsmål, nøl ikke med å ta kontakt.
Jeg håper å høre fra dere!

Her kan dere se enda litt mer info rundt bryllupsfotografering.

Vil dere ta en kikk på den andre instagramkontoen min så finner dere den her:
www.instagram.com/fotografelisabethfigenschou

Ønsker dere å lese noen av tilbakemeldingene jeg har fått fra kunder? Da finner dere de her.

Jeg tibyr mange flotte bildeprodukter av god fagkvalitet. Det kan være lekre album, bildebokser eller flotte veggbilder. Her finner dere prisene på disse. Alle produktene kan selvfølgelig sees i mitt studio.

47 26 39 50 – fotograf@elisabethfoto.no