Om meg

Så hyggelig at du stikker innom siden min

Kan du drømme det, kan du gjøre det!

Det er nettopp på grunn av hva bilder betyr for meg som førte meg på veien til å bli fotograf.

Jeg er 35 år, utdannet fagfotograf med svennebrev. Det var den 18 juni 2010 fikk jeg den ubeskrivelig vinduerlige telefonen om at jeg hadde bestått svenneprøven og det med karakteren "Bestått meget godt" Gledestårene rant og en drøm var gått i oppfyllelse. Jeg hadde min læretid hos Arvid Larsen i Bodø og kan takke han for mye av min kunnskap.

I september 2013 åpnet jeg mitt eget studio i Sandefjord og enda en drøm gikk i oppfyllelse.

Jeg fotograferer alt innenfor portrettsjangeren, bedriftsfotografering og bryllup. Både mennesker og dyr, store og små anledninger. Bryllup fotograferer jeg  både i og utenfor Norge. Liker du bildene mine kommer jeg dit dere gifter dere.

Jeg er stolt medlem av Norges Fotografforbund og Colour Art Photo, avd. Norge. Jeg prøver aktivt å delta i konkurranser, på fotografsamlinger, kurs og workshop. I dette yrket blir man aldri utlært.

Det var all den "kjedelige" informasjonen. For de som ønsker å bli enda bedre kjent med meg kan jeg fortelle at jeg definitivt er en såkalt håpløs romantiker. Jeg har sett Titanic over 25 ganger og jeg elsker Disney filmer. Jeg er lettrørt, blir fort veldig engasjert og har et litt for høyt konkurranseinnstinkt. Dyr har en stor plass i livet mitt og mesteparten av fritiden min går til hunden min Leo og timene på hesteryggen er hellige.  

Det er et stort priviligium å få jobbe med det jeg liker aller, aller best. Nemlig å bevare minner i bilder. Den følelsen som kommer når kundene mine får se bildene sine, og de viser at dette er noe de setter like stor pris på som meg, ja den følesen er nesten ubeskrivelig. Det gjør meg glad!

Har du orket å lest helt hit, ja da må jeg si tusen takk. Jeg håper du liker siden min og er det noe du lurer på eller ønsker å booke meg som din fotograf ser jeg frem til å høre fra deg!

Om meg