Produktpriser

Bilder fortjener en plass på veggen eller i et flott album og ikke bare “stuet” bort på en hardisk eller lignende. 

Når dere kommer til meg betaler dere først for selve fotograferingen. Bildeprodukter kommer utenom der ikke annet er spesifisert. Etter fotograferingen avtaler vi en tid hvor dere får komme tilbake å se på alle bildene i en visnings/bestillingstime. Det er veldig viktig for meg at dere etter en fotografering skal sitte igjen med proffesjonelle bildeprodukter av de verdifulle øyeblikkene. Jeg leverer mange typer produkter som ulike forstørrelser, album, hilsningskort, rammer o.l

På visingstimen går vi sammen gjennom alle de beste bildene og jeg er behjelpelig med tips og råd i forhold til utforming, størrelse, innramming o.l. Hva dere vil ha eller hvor mye dere vil ha er derimot helt opp til dere. Ved bestilling betales 50% av totalsummen og resten betales ved henting.

Det er viktig at dere setter dere inn i prislisten og at dere gjør dere opp en mening om hva dere er på jakt etter. Dette kan dere gjerne også prate med meg om før fotograferingen. Dette gjelder spesielt dersom dere har noen spesifikke ønsker. Det kan for eksempel være at dere liker bildemoduler, kvadratiske bilder, panoramabilder o.l. Da har jeg det i bakhodet under fotograferingen.

Under ligger priser på de ulike produktene jeg selger. Det finnes også andre produkter så har dere noen spesifikke ønsker, ta kontakt med meg så finner vi en løsning. Det kan for eksempel være bilder på aluminum, metallic papir og fotogaver som kalendere, kopper, musematter o.l.

Er det noe som er uklart. Ta kontakt med meg.

47 26 39 50 – fotograf@elisabethfoto.no