Produktpriser

Bilder fortjener en plass på veggen eller i et flott album og ikke bare “stuet” bort på en hardisk eller lignende. 

Når dere kommer til meg betaler dere først for selve fotograferingen. Etter fotograferingen avtaler vi en tid hvor dere får komme tilbake å se på alle bildene i en visnings/bestillingstime. Det er veldig viktig for meg at dere etter en fotografering også skal sitte igjen med proffesjonelle bildeprodukter av de verdifulle øyeblikkene. Jeg leverer mange typer produkter som ulike forstørrelser, album, kort, rammer o.l

På visingstimen går vi sammen gjennom alle de beste bildene og jeg er behjelpelig med tips og råd i forhold til utforming, størrelse, innramming o.l. Ved bestilling betales 50% av totalsummen og resten betales ved henting.

Ny og oppdatert prisliste kommer. Her ser dere et utvalg av mine priser foreløpig.
Dere får med en fullstendig priskatalog hjem etter fotograferingen. Denne er det viktig at dere setter dere inn og at dere gjør dere opp en mening om hva dere er på jakt etter. Dette kan dere gjerne også prate med meg om før fotograferingen. Dette gjelder spesielt dersom dere har noen spesifikke ønsker. Det kan for eksempel være at dere liker bildemoduler, kvadratiske bilder, panoramabilder o.l. Da har jeg det i bakhodet under fotograferingen.