Produktpriser

Bilder fortjener en plass på veggen eller i et flott album og ikke bare «stuet» bort på en hardisk eller lignende. 

Når du kommer til meg betaler du først for selve fotograferingen. Bildeprodukter kommer utenom der ikke annet er spesifisert. Etter fotograferingen avtaler vi en tid hvor du får komme tilbake å se på alle bildene i en bestillingstime. Det er veldig viktig for meg at du etter en fotografering skal sitte igjen med proffesjonelle bildeprodukter av de verdifulle øyeblikkene. Jeg leverer mange typer produkter som ulike forstørrelser, album, hilsningskort, rammer o.l

På bestillingstimen går vi sammen gjennom alle de beste bildene og jeg er behjelpelig med tips og råd i forhold til utforming, størrelse, innramming o.l. Hva du vil ha eller hvor mye du vil ha er derimot helt opp til deg. Ved bestilling betales 50% av totalsummen og resten betales ved henting.

Det er viktig at du setter deg inn i prislisten og gjør deg opp en mening om hva du er på jakt etter. Dette kan du gjerne også prate med meg om før fotograferingen. Dette gjelder spesielt dersom du har noen spesifikke ønsker. Det kan for eksempel være at du liker bildemoduler, kvadratiske bilder, panoramabilder o.l. Da har jeg det i bakhodet under fotograferingen.

Under ligger priser på de ulike produktene jeg tilbyr. Det finnes også andre produkter så dersom du har noen spesifikke ønsker, ta kontakt med meg så finner vi en løsning sammen. Det kan for eksempel være bilder på aluminum, metallic papir og fotogaver som kalendere, kopper, musematter o.l.

Er det noe som er uklart. Ta kontakt.

 

47 26 39 50 – fotograf@elisabethfoto.no

Minner for livet

 

Profesjonell portrett- og bryllupsfotograf