Familie

Uansett om dere er en liten eller stor familie er det alltid hyggelig å ha noen gode bilder av dere samlet. Når dere kommer til meg på familiefotografering fotograferer jeg dere selvfølgelig samlet, men jeg deler dere også opp. Jeg tar  i tillegg søskenbilder, enkelt portretter av barna og gjerne også noen koselige bilder av bare foreldrene sammen. På denne måten får dere god variasjon i bildeserien og mange flotte minner som vil vare livet ut.

Studioet mitt er ikke så stort, så jeg har kapasitet til  maks 10 stk  for fotografering inne. Er dere flere? Fortvil ikke, da gjør vi fotografeingen ute. Naturen byr på så mange flotte bakgrunner og omgivelser, så dette er ingen hindring. Gjør familiefotograferingen til en morsom aktivitet. Plukk hvitveis om våren, bygg et sandslott om sommeren og ha snøballkrig om vinteren. Mulighetene er mange og kun fantasien kan sette grenser. 

Pris
2500 kr
Dere velger selv om dere vil ha fotografering i studio eller på lokasjon. (Opp til 1,5 t)
Kjøretillegg kommer i tillegg for reiser utover 5 km.
Inkludert i prisen er en bestillingstime/visningstime.
Bildeprodukter kommer utenom. Prisene finner du her: PRISLISTE

Tillegg for fotografering på ettermiddag eller kveld er 500 kr. Jeg holder stengt søndager, mandager og helligdager.

Bestill tid på fotograf@elisabethfoto.no eller 47 26 39 50.

Dersom det på forhånd har dukket opp noe som gjør at oppsatt tid ikke passer likevel, ta kontakt for endring så raskt som mulig. For timer som ikke er endret før kl. 08.30 samme dag vil det tilkomme et gebyr på 750 kr. (Gjelder ikke akutt sykdom)
Jeg ber også om at det møtes til den oppsatte tiden. Kommer man før er det sannsynlig at jeg er opptatt med en annen timeavtale og døren er stengt.

 

Minner for livet

 

Profesjonell portrett- og bryllupsfotograf