Familie

Uansett om dere er en liten eller stor familie er det alltid hyggelig å ha noen gode bilder av dere samlet. Når dere kommer til meg på familiefotografering fotograferer jeg dere selvfølgelig samlet, men jeg deler dere også opp. Jeg tar  i tillegg søskenbilder, enkelt portretter av barna og gjerne også noen koselige bilder av bare foreldrene sammen. På denne måten får dere god variasjon i bildeserien og mange flotte minner som vil vare livet ut.

Studioet mitt er ikke så stort, så jeg har kapasitet til 10 stk  for fotografering inne. Er dere flere? Fortvil ikke, da gjør vi fotografeingen ute. Naturen byr på så mange flotte bakgrunner og omgivelser, så dette er ingen hindring. Gjør familiefotograferingen til en morsom aktivitet. Plukk hvitveis om våren, bygg et sandslott om sommeren og ha snøballkrig om vinteren. Mulighetene er mange og kun fantasien kan sette grenser.

Pris
Familiefotografering i studio – 1500 kr
Familiefotografering ute – 2000 kr

Send meg en mail

Kontaktskjema ble sent. Takk for din henvendelse. NB! Husk å sjekk søppelpostkassen for svar.Feil ved sending av skjema. Vær vennlig å prøv igjen.