Hestefotografering

Jeg var 7 år da jeg ble bitt av hestebasillen. Jeg gikk over til nabojenta for å spørre om hun ville komme ut å leke, men hun kunne ikke. Fordi hun skulle på rideskolen. Jeg gikk hjem og spurte om jeg også kunne få begynne på rideskole. Det fikk jeg. Skauen rideskole var stedet og da var det gjort. Hest ble da en del av mitt liv. Tina og Sarastro er hestene jeg husker som favoritthestene mine derfra. Når jeg ble eldre gikk ferden videre til Grorud Gård. Lady, Isac og Kaliffen var yndlingshestene der.

Jeg hadde et langt opphold fra hesteryggen fra jeg var 17 til jeg var 33. Da var det på tide å komme seg opp igjen. Jeg har aldri hatt egen hest, men drømmen er der enda. Kanskje blir drømmen virkelighet en vakker dag. I mellomtiden rir jeg på Stall T i Melsomvik og innimellom jobber jeg også ekstra som stallmedarbeider der.

Livet er bedre med hest! Ja, dyr generelt. Siden jeg er en hestefrelst fotograf sier jeg absolutt ikke nei når jeg får en forespørsel om fotografering som innebærer hest. Jeg reiser dit du og hesten er. Jeg står opp midt på natta for å ta bilder i soloppgangen eller stiller sent på kvelden for å ta bilder i solnedgangen. Plussgrader eller minusgrader? Det spiller ingen rolle. Jeg vil bare at du skal få flotte og minnerike bilder og gjør det som skal til.

Når hester skal fotograferes er det viktig at fotografen ikke er redd hest og ikke minst kan lese hestens kroppsspråk. Ingen vil ha bilder der hesten viser misnøye. Det vil derfor være en ekstra trygghet for deg som velger meg til å fotografere hesten din at jeg vet hva jeg skal se etter.


Pris

Standard fotografering
1600 kr
Prisen inkluderer fotografering opp til 1 t mellom kl. 10.00 og 16.00
Etter fotograferingen får du tilgang til et kundegalleri og du har også mulighet til å komme på bestillingstime i studio.

Ønsker du fotografering på ettermiddag, i soloppgang eller solnedgang? Ta kontakt for pris.

Bildeprodukter kommer utenom. Prisene finner du her: PRISLISTE

Er dere flere på en stall som ønsker fotografering lager jeg egne pakketilbud på fotografering.
Minimum 3 stk.
Pris fra 3500 kr
Ta kontakt for mer informasjon. Håper å høre fra nettopp deg!Vil du ha ta en uforpliktende prat? Send meg en mail på fotograf@elisabethfoto.no eller ring meg på 47 26 39 50.

Dette er meg og Wilma. Hun var ikke min hest, men jeg savner henne hver dag likevel. Bildene av oss betyr alt.
Jeg vet at du ikke vil angre dersom du bestemmer deg for å ta bilde av hesten din.
Og bli gjerne med på noen bilder selv også. Det er verdt det!
Foto: Kristin Bjerløv Frogner


Minner for livet

 

Profesjonell portrett- og bryllupsfotograf