Konfirmant

Konfirmantbildene er ikke lengre et helfigurbilde ved et tre i hagen. Konfirmasjonsfotografering er også en ypperlig anledning til å få tatt noen sikkelig kule ungdomsbilder. Etter jeg har fotografert konfirmanten finstasen som skal brukes/ble brukt på konfirmasjonsdagen tar jeg også veldig ofte bilder i tøffere hverdagsklær. Kanskje vil konfirmanten også innlemme noe av det han eller hun bruker fritiden sin på. Enten det spilles et instrument  eller om det går i forball, håndball, ski, svømming, hest osv. På denne måten tilfredstilles alles krav og både foreldre, besteforeldre og konfirmanten finner bilder de liker fra fotograferingen.

Konfirmasjonsfotografering skjer i hvoedsak på en annen dag en selve konfirmasjonen dersom det ikke er helt spesielle forhold som gjør at fotograferingen må skje på konfirmasjonsdagen. På selve dagen er det så mye annet som skjer og familien ønsker naturlig nok å tilbringe denne med konfirmanten.
Fotograferingen gjør jeg i studio eller ute. For de som ønsker en kombinasjon er selvfølgelig også dette mulig. Det er bare å ta kontakt så finner vi den løsningen som passer dere best.

Priser

Minifotografering – 500 kr
15- 20 min fotografering i studio.  Det taes 4-8 bilder det kan velges mellom i ettertid.
Denne løsningen passer for de som kun trenger noen få gode bilder å velge mellom.
Kun 1 antrekk.

Konfirmant i studio – 1000 kr
Opp til time fotografering i studio.
Mulighet for flere antrekk.

Konfirmant ute – 1500 kr
Opp til 1 time fotografering på en valgt lokasjon.
Kilometergodtgjørelse for fotografering over 10 km fra studio må påregnes. (avtales alltid på forhånd)

Inkludert i fotograferingen er også en visning/bestillingstime.
Bildeprodukter kommer utenom.

 

Send meg en mail

Kontaktskjema ble sent. Takk for din henvendelse. NB! Husk å sjekk søppelpostkassen for svar.Feil ved sending av skjema. Vær vennlig å prøv igjen.