Konfirmant

Konfirmantbildene er ikke lengre et helfigurbilde ved et tre i hagen. Konfirmasjonsfotografering er også en ypperlig anledning til å få tatt noen skikkelig kule ungdomsbilder. Etter jeg har fotografert konfirmanten finstasen som skal brukes/ble brukt på konfirmasjonsdagen tar jeg også veldig ofte bilder i tøffere hverdagsklær. Kanskje vil konfirmanten også innlemme noe av det han eller hun bruker fritiden sin på. Enten det spilles et instrument  eller om det går i forball, håndball, ski, svømming, hest osv. På denne måten tilfredstilles alles krav og både foreldre, besteforeldre og konfirmanten finner bilder de liker fra fotograferingen.

Fotograferingen av konfirmanten skjer i hovedsak på en annen dag enn selve konfirmasjonen dersom det ikke er helt spesielle forhold som gjør at fotograferingen må skje akkurat denne dagen. På selve dagen er det så mye annet som skjer og familien ønsker naturlig nok å tilbringe denne tiden med konfirmanten.
Fotograferingen gjør jeg i studio eller ute. For de som ønsker en kombinasjon er selvfølgelig også dette mulig. Det er bare å ta kontakt så finner vi den løsningen som passer dere best.

Priser

Minifotografering – 1000 kr
15- 20 min fotografering i studio.  Det taes 4-8 bilder det kan velges mellom i ettertid.
Denne løsningen passer for de som kun trenger noen få gode bilder å velge mellom.
Kun 1 antrekk.

Ordinær konfirmantfotografering – 1800 kr
Opp til time fotografering i studio eller på lokasjon.
Mulighet for flere antrekk.
Konfirmantfotografering + familiebilder – 2200 kr
Tillegg for fotografering på ettermiddag eller kveld er 500 kr. (Etter 16.00)

Kilometergodtgjørelse for fotografering over 5 km fra studio må påregnes. (avtales alltid på forhånd)

Inkludert i fotograferingen er også en visning/bestillingstime.
Bildeprodukter kommer utenom. Prisene finner du her: PRISLISTE

Dersom det på forhånd har dukket opp noe som gjør at oppsatt time ikke passer likevel, ta kontakt for endring av tid så raskt som mulig. For timer som ikke er endret før kl. 08.30 samme dag vil det tilkomme et gebyr på 800 kr. (Gjelder ikke akutt sykdom) Jeg ber om at det møtes til den oppsatte tiden. Kommer man før er det sannsynlig at jeg er opptatt med en annen timeavtale og døren er stengt.

Minner for livet

 

Profesjonell portrett- og bryllupsfotograf