Kjæledyr

Mange av oss deler livene våres med et eller flere kjæledyr. Dyrene bryr seg ikke om hva slags jobb du har, hvor mye du tjener, hvor mange biler du har eller hvor stort huset ditt er. Har du et stort hjerte og elsker dyret slik det fortjener, vil du bli elsket ubetinget tilbake. Hvert enkelt dyr har sin egen personlighet, akkurat som oss mennesker. De er et likeverdig familiemedlem. Fortjener ikke de også en plass på veggen eller i familiealbumet? Det synes i hvert fall jeg!

Jeg har selv vokst opp med  både hund og katt og har den dag i dag begge deler.  Jeg har heller aldri vokst fra hest er best fasen. Desverre har jeg ikke egen hest, men nyter hver time på hesteryggen og tiden i stallen før og etter ridningen.

Ønsker du deg noen fine bilder av ditt kjæledyr? Ja, da vil jeg gjerne fotografere det. Fotograferingen gjør jeg enten i studio, hjemme hos dere eller ute i naturen. Det kommer an på hva du ønsker. 

Det er naturlig nok heller ikke alle dyr jeg kan fotografere i studio. Ønsker du for eksempel bilde av hesten din, sauene, kuene, eller grisene dine? Ja, da kommer jeg dit dyrene er. I en kjæledyrfotografering tenker jeg alltid på dyrets beste og det er alltid kvalitet oven kvantitet som gjelder. Jeg vil mye heller levere fra meg gode bilder hvor du virkelig kan kjenne igjen kjæledyret ditt enn mange bilder som bare er helt ok.  Det er også forskjeller fra dyr til dyr. For eksempel er det hunder som ikke synes det er noe problem å være i studio, mens andre blir mer stresset. De begynner gjerne fort å pese og ser ukomfortable ut. Det samme med katter. Enten fordi de ikke liker å kjøre bil eller at de aller helst vil gjemme seg på nye steder. Mange katter er heller ikke glad i fremmede mennesker. Da er det mye bedre å gjøre det beste ut av situasjonen og la meg komme hjem til dere. Jeg vil aldri presse dyret til noe som helst.

Pris

Opp til 30 min i  studio – 850 kr
Bilder på en valgt lokasjon ute –  Ta kontakt for mer informasjon og fortell meg om hva du ønsker.

Vil du ha med kjæledyret ditt på barnebildene, portretter med deg selv eller på familiebildene i studio? Ikke noe problem, men det må sies i fra ved bestilling av time. Dette av hensyn til andre kunder.

For hestefotografering, se egen side: HER

Minner for livet

 

Profesjonell portrett- og bryllupsfotograf