Hyggelige

tilbakemeldinger fra kunder

Vakkert!

Tusen takk for at du foreviget den viktigste dagen i vårt liv så langt. Bildene er så stemningsfulle og vakre! Du har virkelig fanget øyeblikkene og den kjærlighet og glede som var tilstede. Vi har satt umåtelig stor pris på det samarbeidet vi har hatt det siste året og den entusiasme og lidenskap du legger i arbeidet ditt. Vi ønsker deg deg alt godt fremover. Marie og Jørgen.

Kvalitet!

Kjære fotografen vår. 
Tusen hjertelig takk for at du var med oss hele bryllupsdagen vår.
Du tok de fineste bildene og dette vil være minner for livet.
Vi har definitvt funnet vår fotograf.
Du har svært godt øye for detaljer og leverer alltid med svært høy kvalitet.
Vi kunne ikke vært mer fornøyd! 
Klem fra Birgitte og Benjamin

Strålende!

Vi er strålende fornøyd med Elisabeth som fotograf og de fantastiske bildene hun leverte. Hennes øye for detaljer, standard og genuien lidenskap for sitt yrke skinner igjennom i alle bildene. Hennes evne til å gjenskape stemningen i bildene, gjør at vi kan se på dem og føle den fantastiske stemningen vi hadde den dagen. Tusen takk kjære Elisabeth. Deg vil vi bruke fast i all fremtid! Marthe og Christer

Fint og klassisk!

Da vi fant ut at vi skulle bli en ekstra i familien var vi tidlig bestemt på at vi ville ha bilder fra både graviditet og babyens første år for å huske den fine tiden. Vi har fulgt Elisabeth i mange år og var sikre på at hun ville gi oss fine og klassiske bilder som vi liker. Bildene stod til forventningene og vi angrer ikke på vårt valg av Elisabeth som fotograf.
Silje Henriksen.

Morro!

Kjære Elisabeth!
Det har vært en glede å bli kjent med deg og ha deg som vår bryllupsfotograf. Du har en entusiasme som gjorde at vi følte det var morro med fotograferingen. Resultatet ble kjempe bra og vi er veldig fornøyd!
Tusen takk! Ina og Roy

Kreativt!

Vi valgte å ha nyfødt og babybilder gjennom vår datters første år. Elisabeth fanget Noras uttrykk og personlig på en flott måte. Det er moro for oss å ha disse bildene i et solid album slik at vi kan mimre og snakke med henne om hennes første tid. For oss har det vært viktig å bruke en profesjonell fotograf som har erfaring da det kreves mye kreativitet og kompetanse for å fange de små verdifulle øyeblikkene. Trine F. Johannesen

47 26 39 50 - fotograf@elisabethfoto.no

Tilbakemeldinger fra brudepar